Platforma PULSE™
You are here:

PULSE™ – Caracteristice Generale si beneficii

PULSE™ ofera inginerilor si managerilor de proiecte una dintre cele mai avansate platforme pentru proiectarea si dezvoltarea de aplicatii pentru Comanda si Control, achizitionare de date, vizualizarea proceselor tehnologice, analiza si rapoarte pentru o varietate de domenii de activitate.

Pulse™ permite directorilor si managerilor sa maximilizeze folosirea de data analytics in beneficiul excelentei.
Initial conceput ca solutie de Comanda&Control si automatizari industriale pentru SCADA/HMI, PULSE™ s-a dezvoltat cu anii intr-o platforma robusta de Comanda&Control nu numai pentru industrie dar si pentru o mare varietate de
domenii cum ar fi IoT, BMS, Smart City, Campusuri, etc.

Arhitectura produsului ii permite o instalare hibrida atat in premise, cat si pe Cloud, optimizand performanta si securitatea.
Pulse™ este capabila de a se conecta cu orice numar si tip de dispozitive sau senzori folosind Cloud , integrandu-se cu platforme IoT Cloud apartinand furnizorilor importanti cum ar fi Microsoft Azure ©, IoT Hub si altii.

Conectarea se poate face folosind o mare varietate de protocoluri care se actualizeaza permanent.
Platforma PULSE™ de Comanda & Control ofera in plus si alte servicii cum ar fi:
• O reprezentare completa de GIS avand interfete cu sisteme GIS comune, permitand servicii bazate pe locatie.
• Solutii de Big Data si Analytics, fie dezvoltate de Afcon sau prin integrare perfecta cu terte parti.

PULSE™ Smart City

Pulse™, o platforma de Comanda si Control, aduce transformarea Digitala
pentru Smart City.

Pulse™ poate controla, monitoriza si gestiona infrastructura orasului:
energie electrica, comunicatii, utilitati, apa, canale, trafic, parcare, iluminat, securitate, cladiri publice si multe alte active.
Primariile trebuie sa instaleze senzori si dispozitive care colecteaza cantitati mari de date pentru a fi analizate in scopul managementul util al oraselor.

Pulse™ este solutia ideala pentru Comanda, Controlul si managementul
infrastructurei municipale,precum si Securitatea populatiei utilizand
pe o scara larga video si echipamente de supraveghere, alarme in caz de foc
si alte sisteme de siguranta.

Pentru un oras care doreste sa lanseze un proiect de Smart City, PULSE™ poate gestiona o varietate de sisteme, dispozitive si senzori folosind IoT, Cloud, Big Data si tehnologii de analiza.
PULS ™, cu o arhitectura robusta si scalabila, poate fi folosit de un oras ca o platforma de Comanda & Control intr-un mediu complex de Smart City, fie ca un sistem de sine statator sau ca un sistem de gestionare al altor sisteme din oras.

PULSE™ Smart BMS si Campusuri

PULSE™, o platforma de Comanda & Control de la Afcon, aduce transformarea digitala al sistemelor de Control & Automatizare pentru cladirile inteligente si campusuri.
Prin transformarea cladirilor si campusurilor in elemente „conectate” folosind senzori si anumite dispositive, impreuna cu posibilitatea de a colecta, utiliza si analiza cantitati mari de date, se facilizeaza si se imbunatateste gestionarea si operarea acestora.

Pulse™ consolideaza toate datele intr-o singura platforma imbunatatind gestionarea datelor, analiza si raportarea, permitand o interpretare si intelegere realista a situatiei existente facilizand decizii de performanta. Cu 30 de ani de experienta, oferind industriei o platforma de Comanda & Control recunoscuta international, Afcon continua investitiile in inovatie si pastreaza pasul cu modificarile rapide ale pietelor, oferind PULSE™ ca o platforma ideala pentru management, comanda si control a infrastructurii cladiriilor si a campusurilor.

O lista partiala a sistemelor care pot fi monitorizate sau controlate de platforma sunt prezentate mai jos:

• Controlul iluminatului
• Controlul energiei electrice
• Incalzire, ventilatie si climatizare (HVAC)
• Securitate si observare
• Controlul de acces
• Alarma la izbucnirea focului
• Lifturi, ascensoare etc.

• Instalatii sanitare
• Televiziune in circuit inchis (CCTV)
• Alte sisteme de inginerie
• Control Panel
• Monitorizarea alarmelor
• Automatizarea securitatii

PULSE™ – Automatie Industriala Inteligenta

Folosind Pulse™, toate datele vitale sunt intotdeauna usor de accesat, ori de cate ori doriti, oriunde va aflati. Datorita flexibilitatii si fiabilitatii platformei, datele pot fi usor accesate in deplina siguranta pe cloud sau in incinta unei fabrici, cladiri, birouri, etc.

In epoca Industry 4.0 societatile industriale se confrunta cu o puternica cerere de crestere a productivitatii prin transformarea procesului de fabricare intr-unul inteligent.
Pulse™ sprijina industria prin facilizarea de scenarii apartinand Industry 4.0 cum ar fi: conectarea masinariilor, aparatelor, senzorilor si oameniilor in asa fel incat sa comunice unul cu celalalt prin intermediul IoT, sa agregeze, sa vizualizeze datele acumulate si sa proceseze cu instrumente avansate (analiza si algoritmi) generand informatii semnificative.
Pulse™, cunoscuta ca o platforma de software pentru Comanda&Control, continuand sa fie inovativa adaptandu-se schimbarilor rapide al pietelor si fiind de asemenea o platforma de automatizari industriale inteligente, este un partener activ al Industry 4.0.

Pulse™ Gestionare de servicii Cloud

Pulse™ este capabil de a conecta orice număr şi tip de dispozitive sau senzori via Cloud, integranduse cu platforme IoT Claud al furnizorilor importanti, precum Microsoft Azure, IoT Hub si altele. Pulse™, de asemenea, se poate conecta folosind cele mai noi protocoale actualizanduse în permanenţă.

Migratia spre Claud nu trebuie să fie făcut dintr-o dată. O abordare progresivă este posibila, folosind o soluţie hibridă de PULSE™ instalata in incinta intreprinderi, si cu unele baze de date încărcate în Cloud. Va fi posibil, de asemenea, de a folosi câteva dintre serviciile Afcon de Cloud, cum ar fi Business Intelligence (BI), Machine Learning (ML), si alte analytics. Această abordare oferă o soluţie sigură si valoroasa, protejand investiţiile deja facute, folosind si cele mai avansate solutii de Claud.