Cyrus™ of ASOCS
You are here:

Cyrus este un on-premise edge cloud, oferind o capacitate nelimitata de trafic mobil 4G LTE si conectivitate securizata, in timp ce analizeaza dispozitive mobile si date IoT. Acest lucru permite intreprinderilor sa-si imbunatateasca productivitatea, sa-si creasca veniturile si sa ofere noi servicii si aplicatii.

Astazi, cu Cyrus, intreprinderile pot introduce servicii personalizate, accese diferentiate, informatii de proximitate, fluxuri de live video, date firewalled, M2M, VR/AR, si multe altele. Fiind si o platforma pregatita pentru 5G, Cyrus este o punte de viitor pentru aplicatiile apps care se vor dezvolta.

Cyrus este o prima solutie pentru intreprinderi bazata pe o un soft care produce un base station virtual oferind comunicatie cap la cap pentru orice retea activa DAS. Folosind servere off-the-shelf si o platforma virtualizata, Cyrus ofera o inalta eficienta, scalabilitate si capacitate, permitand  intreprinderei un control mai riguros  si acces la date din retelele mobile.

Proiectat de catre IT Pentru IT, Cyrus indeplineste functii al traditionalei  4G LTE base station  folosind softul intr-o arhitectura standarta de IT. Incepand cu doar 2Us din spatiul unui rack, Cyrus poate livra 6 canale programabile LTE cu o capacitate de peste 600 utilizatori pe un canal. Este nevoie de adaugat sau de gestionat o noua capacitate de transport?

Pur si simplu adaugati servere suplimentare, dupa necesitate si programati canalele necesare.

The Virtual Base Station

Permite o flexibilitate maxima:

 • Poate lucra cu toti operatorii
 • Este functional pentru 4G LTE, si este pregatita pentru 5G
 • Include un program de Management (Rainbow) care se poate integra cu orice program de IT management
 • Ofera o analiza de retea permitand intreprinderii sa-si planifice mai bine resursele retelei

Multi-Operator Sharing

Cu Cyrus, intreprinderile pot controla datele si serviciile critice folosind un mobile-edge cloud public-privat. Imaginati-va ca toate dispozitivele IoT sunt conectate la aceiasi retea si toate datele generate de aceste dispozitive sunt prelucrate la nivel local, in spatele firewall-ului. Acest lucru va imbunatati performanta in mod semnificativ, va reduce costurile de racordare si va imbunatati securitatea.

Astazi, datele provenite de pe un dispozitiv mobil parasesc incinta intreprinderii, prin reteaua operatorului spre un cloud pe care il gestioneaza (si unde majoritate aplicatiilor sunt gazduite), si apoi se intoarce inapoi la un alt dizpozitiv al intreprinderii folosind aceeasi ruta. Aceasta include adesea date sensibile care parasesc firewall-ul intreprinderii spre o retea la care intreprinderea nu are niciun control.

In cazul in care datele trebuie sa ajunga la un dispozitiv sau un server din afara intreprinderii acest lucru are sens, dar nu pentru date care trebuiesc transmise de la un dispozitiv la altul, care se afla in aceasi intreprindere. Acest lucru este valabil si pentru IoT.

CRAN

Cyrus ofera o bogata baza de date pentru „cine, ce, unde si cand” aspecte legate de activitatile de retea. Interfetele TIPS ofera informatii despre Timp, Identitate, Pozitie si Servicii, fara a fi nevoie de un app instalat pe un dispozitiv.

TIPS
• Timp – toate informatiile sunt furnizate cu mentionarea timpului
• Identitate – identitatea utilizatorului / dispozitiv
• Pozitie – locatia utilizatorului / dispozitivului
• Service – tipul serviciilor care se executa pe dispozitiv

Convergenta retelelor Cellurare cu LAN 

O alta solutie oferita de ASOCS Cyrus folosind on-premise edge cloud permite mutarea traficului celular la reteaua de LAN. Toate caracteristicele descrise mai sus se pastreaza. Dispozitivele se pot conecta la LAN folosind LLR –Low Power Low Cost Radio Unit care la randul lor se conecteaza folosind switch-uri, trficul fiind orchestrat de Virtual Base Station. Aceasta arhitectura permite trafficul de 4G si de 5G.

System Architecture

Cyrus™ serveste mai multe segmente:

Imobiliar

 • Garanteaza serviciile tuturor operatorilor de telefonie mobila.
 • Creste valoarea imobilului avand posibilitatea de a atrage chiriasi cu trafic mobil nelimitat.
  O singura retea va asigura tot fluxul de date IoT de la toti senzorii din cladire.

Cladiri de birouri

 • Faciliteaza BYOD (Fiecare poate aduce propiul dizpozitiv), serviciul cellular al tuturor furnizorilor si imbunatateste calitate conferintelor video.
 • Obtine informatii interioare agregate de tip TIPS (Timp, Identitatea, Pozitie, servicii).
 • Ofera servicii diferentiale pe baza de locatie si tip de aplicatie.
 • Protejeaza informatiile sensibile detinand si controland reteaua de telefonie mobila interna.

Vanzare cu amanuntul

 • Ofera o analiza ampla cu referinta la timp, identitate, pozitie si servicii(TIPS). Aceasta include introspectie in obiceiurile de a efectua cumparaturi, locatia dispozitivului si oportunitati pentru punctele de vanzare. Toate acestea contribuind la mentinerea cumparatorilor in magazin pentru un timp mai indelungat.
 • Ofera date agregate al utilizatorilor, fiind informati cand cumparatorii compara preturi online, contribuind la imbunatatirea si rafinarea ofertei catre cumparatori.
 • Orice dispozitiv se poate conecta la reteua mobila fara a folosi Wi-Fi.

Asistenta medicala

 • Pe de o parte datele sunt ingradite pentru intimitatea pacientului, iar pe de alta parte se agregeaza informatii utile in urma traficului produs de utilizatori.
 • Controlul capacitatii retelei care serveste unitatea medicala.
 • Pacientii isi pot folosi dispozitivele lor fara nici o restrangere.

Ospitalitate

 • Alocare dinamica a capacitatei retelei pentru evenimente, conferinte sau pentru camerele oaspetilor urmarind cerintele.
 • Ofera oaspetilor o latime de banda nelimitata indiferent de dispozitiv sau de furnizorul de telefonie mobila.
 • Fiind proprietarul accesului celular se poate dispune comportarea retelei interioare.

Sport & divertisment

 • Ofera conectivitate permanenta pentru toate dispozitivele aflate in incinta.
 • Spre deosebire de Wi-Fi nu este nevoie de inregistrare pentru a fi conectat, fiind mai convenabil pentru spectatori sau participanti.
 • Imbunatateste activitatea tuturor partilor angrenate in asigurarea evenimentului.

Beneficii pentru toate segmentele

Adaugarea de capacitate se face prin software

Capacitate nelimitata pentru traficul mobil

Modelul asigura calitatea serviciilor iar costurile sunt proportionale cu seviciul definit. Costurile vor creste numai daca serviciul se va extinde

Livrarea serviciilor mobile sunt garantate

Detinand on-premis edge cloud se poate efectua Analitics ale tuturor dispozitivelor care folosesc retelele mobile in incinta spatiului acoperit de ele

Colecteaza date valoroase si le analizeaza pentru sporirea eficacitati si imbunatatirea operatiunilor

Colecteaza date de la toate dispozitivele mobile si de la IoT bazandu-se pe reteaua LTE

Asigura o mare capacitate de trafic securizat